Over JCWebsites

Mijn-dorp-Nieuwstadt

Mijn naam is Jan Hölsgens en woon in Nieuwstadt (In de volksmond “Op De Nuujsjtadt).

Ik ben vanaf 1993 werkzaam geweest binnen het IT-Informatie- en Servicemanagement. Sinds januari 2020 ben ik niet langer meer actief binnen het bedrijfsleven en geniet nu van mijn pensioen.

Nu ik met pensioen ben kan ik nog meer genieten van mijn grootste hobby, namelijk de duiksport. Daarnaast mag ik graag een flink stuk wandelen of fietsen. Verder ben ik nog werkzaam als freelance ICT docent bij NHA en natuurlijk websites maken.

Websites maken heeft mij altijd al geboeid maar veelal ontbrak er door werk en studie de tijd voor om daar eens echt voor te gaan zitten. Nu ik met pensioen ben heb ik alle tijd om me met webdesign bezig te houden. Als ik aan de slag ga voor een nieuwe website dan vraag ik hiervoor een kleine vergoeding. (energie en koffie zijn nog steeds niet gratis) Interesse gewekt? Neem contact met mij op middels het contactformulier of via info@jcwebsites.nl

Bellen kan natuurlijk ook. Telefoon: 06-534 33 042

Bekijk ook eens de gerealiseerde projecten. Ik heb inmiddels enkele leuke websites succesvol opgeleverd.